هرگز توانمندیهای ترکیبات مرطوب کننده را دست کم نگیرید
اگر پوستی خشک، نرمال یا حتی چرب دارید و خواستید با پول خود یک داروی پوست بخرید، هیچ شک نکنید و یک مرطوب کننده خوب را انتخاب کنید. در بیشتر مواقع شما با یک مرطوب کننده خوب میتوانید پوستتان را سالها جوانتر از آنچه که هست نشان دهید. در واقع خشکی پوست بروز چروکها را بیشتر میکند.
جوانان حدود سنی 20 تا 35 سالگی با مصرف ترکیبات مرطوب کننده از پیری زودهنگام پوست پیشگیری میکنند. اما یک مرطوب کننده خوب چه ویژگی دارد؟
یک مرطوب کننده خوب ممکن است فقط کمی رطوبت به پوست شما اضافه کند یا اینکه مانع از تبخیر شدن رطوبت پوست شود و یا اینکه رطوبت هوا را به پوست شما منتقل کند. نوع آن کاملا به زمینه پوستی شما بستگی دارد. اگر پوست شما خشک است، در جستجوی یک مرطوب کننده حاوی مقادیر اندک اسید میوه یا AHAباشید. این ترکیب به پوست کمک میکند تا رطوبت بیشتری در بافت پوست باقی بماند. ماده مفید دیگری که به پوست خشک کمک میکند سرامید نام دارد. این ماده مانع از تبخیر رطوبت سطح پوست میشود. بهتر است قبل از مصرف مرطوب کننده حاوی سرامید، پوست خود را کمی مرطوب نمایید
در افرادی که پوست خیلی خشکی دارند یکسری مرطوب کننده هایی را ساخته اند که از تکنولوژی امولسیونی استفاده شده است. در این روش چند لایه از آب و چربی بطور متناوب بر روی سطح پوست قرار میگیرند که در طول روز مرتبا در حال مرطوب کردن پوست میباشد.
اگر پوست شما چرب است، هرگز از مصرف مرطوب کننده ها فرار نکنید بلکه به بدنبال مرطوب کننده فاقد چربی باشید. این مطلب را همواره به یاد داشته باشید که چربی با رطوبت کاملا متفاوت هستند. حتی کسی که پوست چرب دارد هم ممکن است دچار کمبود رطوبت پوست شود.
برای انتخاب نوع مرطوب کننده متناسب پوستتان با مشاور پوستی خود مشورت نمایید و هیچگاه از مصرف آن فرار نکنید
چگونه دندانهاي زيبا داشته باشيم ؟
مهمترین عملکرد دندانها جویدن غذا است و سپس کارهایی از جمله بیان درست کلمات. ولی بعضی از افراد از دندانهای خود استفاده نابجا میکنند از جمله : شکستن بادام و پسته، خوردن یخ، باز کردن در نوشابه!!!، پاره کردن پاکت چیپس و جویدن شکلاتهای سفت.
دستگاههای مخلوط کن برای درست کردن یخ در بهشت تیغه های مخصوص خرد کردن یخ دارند که مقاومت بالایی دارد ولی خیلی از مردم با همین دندانهای خود یخ را میجوند.
سفید کننده های دندان چه تاثیری دارند؟
سفید کننده ها دارای انواع مختلفی هستند. سفید کننده های معمولی که بدون نسخه در داروخانه ها بفروش میرسند اثر مخربی بر روی دندانها و لثه ندارند. اما بسته هایی وجود دارند که بعنوان سفید کننده در اختیار دندانپزشکان قرار داده میشوند. این بسته ها دارای ترکیبات اسیدی هستند که در طولانی مدت ممکن است مینای دندان را تخریب کند. بهترین نوع آنرا از دندانپزشک خود بخواهید.
موثرترین و سریعترین روش سفید کردن دندان با استفاده از محلولهای غلیظ امکان پذیر است. این ترکیبات بر روی ساختار مینای دندان اثر گذاشته و مقاومت آنرا کم میکند. از طرف دیگر بعد از مدت کوتاهی رنگ آن به حالت اول برگشته و در نهایت نتیجه ای جز اتلاف هزینه و زمان نداشته است. به عبارت دیگر سفید شدن دندان ناشی از تغییر رنگ آن نیست بلکه برداشته شدن لایه های سطحی مینای دندان است.
حفظ سلامت دندانها از نمای ظاهریشان مهمتر است. بعضی از مواد سطح دندانها را خراش میدهند. کسانی که کمتر از این مواد استفاده میکنند، دندانهای سالمتری دارند. این مواد گاهی باعث ایجاد حساسیت در لثه هم میشوند.
دندانهای خود را زیاد نسائید.
اگر میخواهید بهترین نوع خمیردندان و مسواک را پیدا کنید به تائیدیه انجمن دندانپزشکی آمریکا (ADA) دقت کنید. به این ترتیب هرگز از یک مسواک زبر و خشن استفاده نخواهید کرد. یک مسواک در عین اینکه باید بتواند جرمهای غذایی روی دندان را از بین ببرد، نباید لثه را تخریب نماید. مسواک نرم (Soft) مناسبترین نوع مسواک است.
هرگز از یک مسواک بیشتر از 3 ماه استفاده نکنید. این محدودیت زمانی الزامیست. اگر میخواهید از مسواک برقی استفاده کنید، دقت کنید که سر آن حالت چرخشی داشته باشد و حرکت آن بحالت عمودی نباشد.
مصرف سوسیس باعث ایجاد سرطان و جهش ژنتیکی میشود
هرچند همه مردم میدانند سوسیس غذای سالمی نیست .اما متاسفانه باز هم به آنروی می آورند. محققان مركز پزشكی دانشگاه نبراسكا در یك تحقیق جدیدیتركیباتی در سوسیس یافتهاند كه باعث تغییر ژنتیكی در دی.ان.آ و یاجهشژنتیكی و در نتیجه گسترش سلولهای سرطان زا می شود و خطر بروز سرطان راافزایش میدهد.
در تهیه سوسیس و محصولات مشابه از ماده نیترات به عنوان نگهدارنده در آنهااستفاده میشود که باعث بروز جهشهای ژنتیكی سرطانزا میشود.
این محققان پس از آنكه با آب، تركیبات داخل سوسیس و كالباس را استخراجكردند ، تركیبات N-nitrosoدر آن یافتند. سپس این مواد در تماس با باكتریسالمونلا قرار داده شد كه میزان جهش ژنتیكی آن را را چهار برابر افزایش داد.
بیشتر تركیبات N-nitrosoدر حیوانات آزمایشگاهی باعث بروز سرطان شدهاند. این تركیبات احتمالا در بروز چندین نوع سرطان انسانی نقش دارند.همچنینمصرف این نوع گوشتها با ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط شناخته شدهاند. نیترات سدیم به برخی فراوردههای گوشت و ماهی به عنوان یك ماده نگهدارندهافزوده میشود.
چنانچه آثار زیانبار این ماده ثابت شود، شیوه تولید سوسیس نیز تغییر خواهدكرد. بنابه گزارش ارائه شده، میزان این مواد شیمیایی در ماركهای مختلفمحصولات تا .برابر متغیر استبه گفته این محققان تفاوت در شیوههای تولید یك موضوع قابل تحقیق است ودرصورت اثبات خطرناك بودن این تركیبات میتوان روشهای تولید را تغییر داد.
محققان قصد دارند در آینده تاثیر سوسیس در موشها را آزمایش كنند. رئیسبنیاد موسسه گوشت آمریكا نتایج این تحقیق را مقدماتی، خواند كه نیاز بهبررسیهای بیشتر دارد و گفت سرطانزایی این تركیبات در انسان اثبات نشدهاست.
به گفته این گروه میزان نیترات مورد استفاده در این تحقیق بسیار بیشتر ازآن مقداری است كه در فراوردههای گوشت استفاده میشود. وی افزود این خطرمحدود به سوسیس نیست. ماهی خشك نمك اندود شده و ادویههایی مانند سسس سویاحاوی میزان مشابه این ماده شیمیایی است.
البته این محققان اعلام كردند: اگر چه این تركیبات مسوول اصلی سرطاننیستند، اما قادر به افزایش خطر ابتلا به سرطان هستند، زیرا باعث تغییرژنتیكی سلولها میشوند. یكی از مادههای استفاده شده برای نگهداری سوسیس" نیتریت سدیم " است این ماده درآزمایش بروی حیوانات باعث ایجاد سرطان درآنها شد. به نوشتهاین روزنامه بااین حساب نه تنها سوسیس بلكه سایرمحصولاتغذایی فرآوری شده مانند ماهی شور و برخی سسها كه دارای همین تركیباتهستند، برای سلامتی انسان خطرات غیر قابل جبران ببار میآورند.
آثارسوسیس و کالباس درسرطان لوزالمعدهمصرف زیاد گوشت های فـرآوری شـده، احتمال ابتـلا بـه سـرطان لـوزالـمعـده را نیز افزایش می دهد. تحقیقات پژوهـشگـران نشـان مـی دهـد افرادی که گوشت های فـرآوری شـده مـاننـد سـوسیـس و کالباس،زیاد مصـرف مـی کنـنـد، بیشتر درمعرض ابتلا به سرطان پانکراس یـالوزالمعده قرار دارند. پیشتر از این نیز کارشناسان تغـذیـه مـصـرف فرآورده هـای گـوشتـی مـاننـد سـوسـیـس ، همبرگر،کالباس را منع کرده بودند.
مصرف زیاد سوسیس و کالباس بدن را مستعد ابتلا به فشارخون و پوکی استخوان هم میکند.
ترکیبات موجود در برخی فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس، موجب بروز بیماریهایی همچون فشارخون بالا و پوکی استخوان میشود.
ترکیبات موجود در برخی فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس، موجب بروزبیماریهایی همچون فشارخون بالا و پوکی استخوان میشود.بنا به گفته یکمتخصص تغذیه در اغلب فرآوردههای گوشتی نظیر سوسیس و کالباس مواد مغذیهمچون پروتئین خالص وجود نداشته ولی موادی مانند فسفات، نیترات، نمک، چربیو ... که برای سلامت بدن مضر است به وفور یافت میشود و نیترات و فسفات بهدلیل خاصیت ضد باکتریایی به عنوان نگهدارنده این مواد غذایی و جهت حفظ رنگآن استفاده میشوند. به این ترتیب نیترات پس از وارد شدن به دستگاه گوارشبه نیتریت و نیتروز آمین تبدیل شده و سرطان راموجب میشوند؛ همچنین، فسفاتبا PH بالایی که دارد ضمن ایجاد اختلال در جذب کلسیم توسط بدن، احتمالابتلا به پوکی استخوان را در افراد به ویژه زنان یائسه و سالمندان افزایشمیدهد. میزان نمک موجود در این نوع فراوردههای گوشتی یک تا سه درصد استو به همین دلیل با مصرف این اقلام ضمن ایجاد فشار خون بالا سلامت افرادتهدید می شود.
بلافاصله بعد از خوردن غذا مسواک نزنید
مسواک زدن دندانها ظرف نیم ساعت بعد از مصرف یک وعده غذایی یا نوشیدن یک فنجان قهوه، میتواند آسیب جدی به دندانها وارد کند.
پس از مصرف مایعات یا مواد غذایی اسیدی، این اسید میتواند مینای دندان و حتی لایه زیرین آن موسوم به دنتین را تخریب کند.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه تلگراف، اگر زمان مسواک زدن دندانها مناسب نباشد یعنی ظرف 20 دقیقه تا نیم ساعت پس از صرف غذا یا نوشیدنیها، اسید موجود در مواد غذایی به سطح عمیقتر دندانها راه پیدا میکند و در نتیجه خیلی سریعتر موجب پوسیدگی و تخریب دندانها میشود.
دکتر هووارد آر.گامبل، رییس آکادمی دندانپزشکی عمومی در انگلیس تاکید کرد: اگر بلافاصله بعد از غذا خوردن، مسواک بزنید در واقع باعث میشوید که اسید از مینای دندان عبور کرده و به لایههای عمیق تر آن برسد که حاصل آن پوسیدگی سریعتر دندان است. به این ترتیب دندانپزشکان توصیه میکنند بویژه در مواردی که از مایعات اسیدی یا مواد غذایی ادویه دار استفاده میکنید حتما بین نیم تا یک ساعت صبر کنید و پس از آن مسواک بزنید تا بتوانید به اندازه کافی از اثرات منفی مصرف مواد اسیدی بر روی دندانها جلوگیری نمایید.
آشنایی با خوراکیهای چاق کننده در فصل تابستان
درتابستان اکثر افراد با رفتن به پیکنیک و فضای باز سعی درسپری کردن اوقات فراقت خود دارند ، در این میان خوردن کباب و مرغ سرخ شده و ...... که دیگر جای خود دارد. مطلب زیر را بخوانید تا با تمام شدن تابستان دچار اضافه وزن نشوید
کباب به تنهایی دارای 1540 کالری و 124 گرم چربی است.چیزبرگر هم به طورمتوسط 750 کالری و 45 گرم چربی دارد.
شما میتوانید با کم کردن چربی چرخ شده درگوشت کبابی میزان کالری آن را نیز کم کنید . پوست مرغ را هم اگر بکنید و یا سعی کنید سینه مرغ بخورید کالری خود را محدود کردهاید.
هات داگ دارای 280 کالری و15 گرم چربی است . کالباس هم 330 کالری و 24 گرم چربی دارد. بعد ازخوردن این غذا شاید توپ بازی بتواند شما را ازافزایش وزن نجات دهد.
خوردن چیپس به عنوان یک میان وعده آسیب زیادی به بدن نمیرساند اما اگر بیش ازحد مصرف شود یا همراه با پنیر باشد قطعا منجر به افزایش وزن شما میشود. چیپس سیبزمینی به تنهایی 160 کالری دارد اما اگر پنیر به آن افزوده بشود 690 کالری خواهد داشت .
پس سعی کنید ازسبزیجات تازه به جای چیپس در میان وعده استفاده کنید.
گردش درخیابان و خرید از ویژگیهای فصل تابستان است که چشم شما را به مرغهای سرخ کرده پشت ویترین میاندازد.
جالب است بدانید سینه مرغ بدون پوست 167 کالری و7 گرم چربی دارد درحالیکه مرغ سوخاری 360 کالری و 21 گرم چربی دارد
سعی کنید به جای مرغ سوخاری، مرغ کبابی بخورید.
فصل تابستان فصل خوردن بستنیهای رنگارنگ است .یک فنجان بستنی تقریبا 380 کالری و 22 گرم چربی دارد. اگر شکلات هم به آن اضافه شود میتواند تا 720 کالری افزایش یابد.
سعی کنید از دسرهای خنک دیگر مثل شربت ، میوههای خرد شده و .......استفاده کنید.
غذاهای سرخ شده بلای جان شماست.
کیک پنیر سرخ شده 500 کالری ما کارونی و پنیر 10 کالری و بوقلمون سرخ شده حدود 1136 کالری و 54 گرم چربی دارد به جای این غذاها سعی کنید گوشت کبابی ساده انتخاب کنید.
یک کاسه سالاد سبزیجات با طراوت میتواند شام شما را در تابستان تشکیل دهد.
سعی کنید سالاد را بدون چربی و سسهای خامهای مصرف کنید حتی میتوانید به سالاد خود، مرغ کبابی یا تخممرغ آبپز اضافه کنید.
فقط نصف فنجان سالاد سیبزمینی 180 کالری دارد و 12 گرم چربی مقدار سالاد کلم حدود 150 کالری و 8 گرم چربی دارد.برای کاهش کالری سعی کنید از سس کم چرب استفاده کنید یا آن را با مقداری ماست مخلوط کنید .مقدار زیادی سبزیجات به آن اضافه کنید.
نوشیدنیهای میوهای نقش بسیار مهمی در افزایش وزن شما دارند کالری این نوشیدنیها که اکثر همراه با شکر نیز هستند بین 300 تا 800 کالری است.
به جای این نوشیدنیهای پرکالری سعی کنید از آب میوهای خانگی استفاده کنید و مصرف روزانه آب بدنتان را بالا ببرید.
آب کافی دربدن درفصل تابستان بسیارضروریست .
نوشیدنیهای خنک میتواند منجر به افزایش وزن شما شود سعی کنید آب بیشتری بنوشید و مراقب آب میوههای پرکالری هم باشید.
چکاندن چند قطره لیمو در آب علاوه بر اینکه عطش شماره برطرف میکند اشتها را هم کنترل میکند.
آب هندوانه خنک کننده و نشاط آور است
هندوانه صفرا را تقویت کرده و ضد نقرس است. هندوانه هم میوه و هم سبزی است یعنی در واقع خواص هر دو را دارد و سرشار از بتاکاروتن بوده و ضد سرطان است.
در هر 100 گرم هندوانه 12 کالری وجود دارد، خربزه 21 کالری، بر خلاف آنچه در ضرب المثل ایرانی شایع است که میگوید فکر نان کن که خربزه آب است، این میوه چاق کننده و افراط در آن بیماری قند میآورد.
زادگاه هندوانه تاشکند بوده که جزء ایران قدیم است. آب هندوانه آب میوهای نشاط آور، ضد گرما و یک نوشابه فیزیولوژیک است. برای هر سنی مفید و گوارا بوده و سازگاری دارد. 95 درصد وزن هندوانه آب است، اما سرشار از کلیسم و پتاسیم، فسفر، منیزیم، آهن، روی، نیکل، مواد قندی و تلخه است.